تاثیر بد نخوردن صبحانه بر قدرت یادگیری

اصلی ترین وعده غذایی انسان در طول روز صبحانه است که باید حتما به آن توجه ویژه شود. حذف این وعده از برنامه غذایی می تواند عواقبی در پی داشته باشد. کاهش قدرت یادگیری و احساس گرسنگی زیاد از عوارض نخوردن صبحانه هستند.

مرضیه غلامی، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهدای انقلاب با بیان اینکه مهمترین و اصلی‌ترین وعده‌های غذایی، صبحانه است، گفت: بسیاری از افراد به اشتباه برای پیشگیری از چاقی، وعده غذایی صبحانه را حذف می‌کنند، در صورتی که کیفیت و کمیت صبحانه کافی و مناسب از اصلی‌ترین وعده‌های غذایی محسوب می‌شود.
وی مصرف وعده صبحانه سالم را سبب تامین نیاز‌های شخصی برشمرد که مواد مغذی مورد نیاز را برای شروع روزی پر فعالیت از نظر جسمی و ذهنی مهیا می‌کند.
کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام رضا (ع) حذف صبحانه در کودکان و نوجوانان را سبب افت تحصیلی و کاهش قدرت یادگیری دانست و افزود: مصرف نکردن صبحانه باعث احساس گرسنگی شدید سلولی می‌شود و افراد را به سمت تهیه و مصرف مواد شیرین و غذا‌های مضر سوق می‌دهد، در نتیجه مواد مغذی موردنیاز بدن تامین نشده و فرد دچار فقر ریزمغذی‌ها خواهد شد.
غلامی اضافه کرد: این دسته افراد در طول روز بیشتر احساس گرسنگی کرده و اغلب پرخوری می‌کنند، از سویی دیگر قدرت خلاقیت، حافظه کوتاه مدت و قدرت یادگیری و تفکرشان کاهش می‌یابد که در کودکان و دانش آموزان، این موضوع پراهمیت‌تر است.
این کارشناس تغذیه صبحانه‌ای را غنی و مقوی دانست که پروتئین و فیبرآن زیاد و مواد قندی در آن کمتر باشد و به والدین توصیه کرد:تخم مرغ را به عنوان غذایی با ارزش که تامین کننده پروتئین و مواد مغذی ضروری است در سفره خانواده قرار دهید و هر روز در وعده صبحانه از نان سبوس دار استفاده کنید.


منبع : http://takpezeshk.com

TOP