نانو عایق رطوبتی چیست؟

تعریف نانو عایق رطوبتی

امروزه و در این عصر جدید که تکنولوژیهای نو هر روزه ما را بیشتر و بیشتر احاطه میکنند، لزوم به کارگیری آنها اهمیت فراوانی برای آسایش بیشتر بشر دارند.

نانو تکنولوژی نیز از این قاعده مستثنا نیست. این علم به حدی گستردگی دارد که حتی در زوایای مویرگی زندگی بشر نیز رسوخ کرده است. بخشی از بسط وسیع این علوم شامل نانو عایق های رطوبتی میشود.

این نوع از عایقهای رطوبتی بسیار بسیار مقرون به صرفه بوده و طول عمر بالایی دارند.

طول عمر بالای آنها نیز به این خاطر است که در زیر سطحهای مولکولی و در مقیاس نانو متر با مواد مختلف ترکیب میگردند و با ایجاد پیوندهای دوَار پلیمری هوا گذر، باعث تاثیر در سطح میشوند

نانو مواد عایق رطوبتی در اصل هیچ لایه ای روی سطوح ایجاد نمی کنند و در حقیقت جذب مواد پذیرنده خود می شوند و جزئی از ساختار آنها میشوند.

نانو عایق رطوبتی اتفاق بسیار نیکو و خوبی در صنعت ساختمان است

چرا که جدای از بحث سبکی وزن بسیار قابل توجه و عدم آتش زا بودن ، ماندگاری بالایی دارد و همچنین چه از لحاظ ایمنی و چه از لحاظ اقتصادی کمک به سزایی به صنعت ساختمان میکند.

این نانو عایقهای رطوبتی در مقایسه با انواع دیگر روشهای عایقکاری بسیار سریعتر، سبکتر، ارزانتر و ایده آل تر هستند و لازم به ذکر است که تمامی نانو عایقهای رطوبتی پایه آبی سیلیکونی کاملا دوستدار محیط زیست بوده و هیچگونه ضرری برای اکوسیستم ندارند.

عایقهای رطوبتی و دو گروه اصلی:

 گروه ۱ عایقهای سطحی و گروه ۲ عایقهای حجمی، با این توضیح که هم به عنوان یک عایق از روی مصالح قابل استفاده هستند و هم به عنوان مواد افزودنی در انواع ملاتها نیز میتوانند استفاده شوند.

 نانو عایقهای رطوبتی لزوما هر سطحی را عایق میکنند و جدای از بحث عایقکاری خواص دیگری نیز دارند.

 

دیگر خواص نانو عایقهای رطوبتی:

 

  1. خاصیت ضد کپک و قارچ و شوره
  2. خاصیت مقاومت در برابر اشعه UV
  3. جلوگیری از تغییر رنگ سطوح در طول مدت زمان
  4. خاصیت تمیزشوندگی آسان
  5. خاصیت نفوذ عمقی و عایق کردن عمقی سطوح
  6. جلوگیری از ترک خوردن و شکستن سطوح با ملاتهای سیمانی و گچی
  7. جلوگیری از لق شدگی سطوح سنگی و موزاییکی و سرامیکی

 

 

قابلیت پیاده سازی عایقهای رطوبتی بر روی طیف وسیعی از مواد:

عایق کردن چوب، عایق کردن انواع سنگها، عایق کردن انواع آجرهای نما، عایق کردن تمام سطوح بتنی و سیمانی و لزوما عایق کردن هر سطح و ماده ای از توانایی های انواع عایقهای رطوبتی میباشد.


منبع : http://www.nanosakhteman.com

TOP